× Ти си ГОСТ в момента. Влез в акаунта си за да играеш и ползваш всички екстри в Djagi.
Премахни рекламата
Форум
MiraLove
08 декември 2012

Здравейте!
Бих искала да предложа нещо, което смятам,че е напълно осъществимо (виждала съм го в други сайтове) - има ли възможност,така както можем да прибавяме играчите,които ни харесва как играят в приятели, да има опция да се маркират,хората,които не ни харесва как играят в друг списък,за да ги разпознаем след това и да не играем отново с тях.
Отправям това предложение,понеже последните няколко игри попадам на "играчи",които съм сигурна,че не знаят правилата на играта(или пък веднага със започването на играта излизат и трябва да играя с робот) и не бих искала да играя с тях отново.
Смятам,че и много от останалите потребители биха останали доволни,ако това бъде създадено.
Благодаря за вниманието!

Премахни рекламата

Дикси
08 декември 2012

MiraLove-можеш да блокираш "играчите"и така няма повече да попадаш на една маса с тях!емотикона

an_lii
12 декември 2012

Ами там където са включени игрите като гледам никъде не фигурира Воден свят , май тази игра я забравихте тотално . Не веднъж вече се пише от потребителите и за нея . Защо не внесете някакво разнообразие и там ? Поне пуснете колелото на късмета , за да си харчим перлите и парите който даваме за тях поне за нещо което ще ни остане , а не само да съживяваме предсрочно умрелите си риби .Защото това стана редовен номер уж им остават 3 часа глад , а като влезеш след час и нещо вече трябва или да ги съживяваш или да ги изхвърляш .

joro_pi4a
06 януари 2013

дами и господа продуценти и администратори имам препоръка ,по скоро предложение променете си правилата за игра на "белот",ще ме питате .Защо? Защото никаде в дебелите книги напасина от древните деди не е отбелязано и написано че можед да се бяга от контра .Просто си губи ефекта и удоволствието от тази хубава игра.Благодаря за вниманието.емотикона

mitakassbg
07 януари 2013

Скъпи администратори,кажете ми моля ви как може да се премахнат тия които само са дошли,да се лигавят..и не признават никакво партниране в игрите.Става вапрос за белота..направете нещо моля ви.Знам че при регистрирането в сайта не можете да разберете кой какав е,но това не може така да продалжава..Благодаря за вниманиетоемотикона

igg1980
23 януари 2013

Това със сварата е поредната "българска работа"!!!Видяхме, че се играе от мн потребители и веднага "ще е достъпна само за ВИП", има злоупотреби и.т.н.Като съм ВИП как ще ми осигурите сигурност, със СМС-те който пращам и таксите ли????емотиконаемотиконаемотиконаемотиконаемотикона То ако някой иска да пробие нечии акаунт може да го направи винаги!!!!

dimitar44
23 януари 2013

здравейте, имам питане ?
можели да проверите сайта Djagi.com
МИСЛЯ ЧЕ НЕПРАВОМЕРНО ЗАДЪЛЖАВАТ ПОТРЕБИТЕЛИ СИ, ДА ЗАКУПУВАТ ВИП, ПАКЕТ ПОД ФОРМАТА НА СМС, ЗАДА ПЕЧЕЛЯТ НЕПРАВОМЕРНО?
РЕГИСТРАЦИЯТА БЕШЕ БЕЗПЛАТНА, И ОТ НЯКОЛКО ДНИ НА САМ, ЗАДЪЛЖИХА ВСИЧКИ ПОТРЕБИТЕЛИ ДА БЪДАТ ВИП, ЗА ДА МОГАТ ДА ИГРАЯТ И ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТ?
НИКЪДЕ В УСЛОВИЯТА НА САЙТА НЯМА ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ВИП, ПАКЕТ?
ТОЙ УЖ БЕШЕ ПО-ЖЕЛАНИЕ?
ИМАШЕ ДОСТА КОМЕНТАРИ ПО ТОЗИ ВЪПРОС, НО........ ОТ ПОЗИЦИЯТА НА ПО СИЛНИЯ, АДМИНА , НА НИКОЙ НЕ ОБЪРНА ВНИМАНИЕ, ДАЖЕ НАПРОТИВ, МАСОВА НАКАЗА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ СИ ДА НЯМАТ ПРАВО ДА ПИШАТ ДА ИГРАЯТ И ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТ?
ОКАЗА СЕ ЧЕ,,, И ТОЗИ САЙТ, СЪБИРА ПАРИ ОТ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ СИ УЖ ЗА ТЯХНО ДОБРО?
ИМА МНОГО ХОРА КОИТО ИМАТ РЕГИСТРАЦИЯ В САЙТА.
НО........ НЕ ЗНАМ ЗАЩО САИЙТА ТЕ ЗАДЪЛЖАВА ДА СИ ВИП. ЗАДА ИГРАЕШ?
СМС СТРУВА 2.40 ЗА 30 ДНИ И 4.80 ЛВ. ЗА 60 ДНИ?
КОЛКО ЛИ ПАРИ СЕ СЪБИРАТ НЕ ПРАВОМЕРНО ТАКА?
НАДЯВАМ СЕ НЯКОЙ ВСЕ ПАК ДА ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ НА ТОВА НЕЩО И ДА СЕ ВЗЕМАТ СЪОТВЕТНИТЕ МЕРКИ СРЕЩУ ТЕЗИ УЖ ДОРИ АДМИНИ ОТ Djagi.com
БЛАГОДАРЯ ВИ В АВАНС, И АКО ИМА НЯКАКВО НЕДОРАЗУМЕНИЕ ДА БЪДАТ ВЗЕТИ МЕРКИ.

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш